Puhdistus / 050 358 1425

TOIMITAMME PIKANA POLTTOAINETTA

Kun tarvitset polttoainetta pikaisesti luoksesi - soita meille

LUOTETTAVAA JA JOUSTAVAA POLTTOAINEEN TOIMITUSTA

Tankkauspalvelut Päijät-Hämeen alueella. Pikatoimitukset jopa alle 1 tunnissa tilauksesta. Ei minimitilausmäärää.

Dieselbar on osa Tankkauspartiota! Luotettavaan ja nopeaan polttoainelogistiikkaan erikoistunut Tankkauspartio on jo vuosia palvellut työmaiden, teollisuuden ja tapahtumien tankkaustarpeita pääkaupunkiseudulla, Turussa, Hämeenlinnassa ja Tampereella. Dieselbarin myötä yrityksen palvelualue on laajentunut myös Päijät-Hämeeseen. 

1. Mitä toimitamme?

Talvilaatuista moottori­polttoöljyä, dieseliä sekä uusiutuvaa moottori­polttoöljyä ja dieseliä. Ei minimitoimitusmäärää. Lisäpalveluina myös bensiini, AdBlue sekä kone- ja hydrauliikkaöljyt.

2. Toimitus­alueemme

Toimimme päivittäin Lahden seudulla, pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä sekä Tampereen ja Turun seuduilla. Muille alueille saatavilla pikatoimituksia km-veloituksella.

3. Toimitus­lupauksemme

Palvelemme vuoden jokaisena päivänä. Saat polttoaineen 1-12 tunnin sisällä vahvistetusta tilauksesta, pikatankkaus tapahtuu 1-3 tunnin sisällä välimatkasta riippuen.

4. Näin tilaat

Tee tilaus helposti soittamalla (24/7), sähköpostilla tai Tankkauspartion nettisivujen chatin kautta. Tarvitsemme vain toimitusosoitteen, arvion öljyn määrästä, tankattavien koneiden sekä tilaajan tiedot. Laskutamme polttoaineen menekin mukaisesti ja saat vahvistuksen, kun homma on hoidettu.

5. Säiliövuokraus ja lämmitysratkaisut

Vuokraamme polttoainesäiliöitä palveluna aina 450 litrasta 3000 litraan asti. Kaikki polttoainesäiliömme ovat UN/VAK-tyyppihyväksyttyjä IBC-pakkauksia. Tytäryhtiömme Heat Rentin kautta saat myös lämmityskoneet, generaattorit ja kuivauslaitteet käyttövalmiiksi asennettuina. 

Lisätietoja kaikista palveluistamme löydät Tankkauspartion nettisivuilta.

 

TILAUKSET JA TARJOUSPYYNNÖT

Lahden, Helsingin, Hämeenlinnan ja Tampereen seutu 

050 460 4999

Turun seutu 

050 460 4998

tankkaus@tankkauspartio.fi

www.tankkauspartio.fi